четверг, 20 июля 2017 г.

Koukalová aj Strýcová dohrali vo štvrťfinále, Hernych vzdal po jednej hre

Koukalová bet365 mobil postúpila do štvrťfinále bez boja po tom, čo svetová jednotka Serena Williamsová nenastúpila na ich stretnutí 2. kola pre zranenie lakťa.

S moskovskú rodáčku Putincevovou sa 105. hráčka rebríčka stretla prvýkrát v kariére a podľahla jej za hodinu a pol. Semifinále si Koukalová zahrala naposledy vlani v júni na tráve v Hertogenboschi.

Dvadsaťdeväťročná Strýcová v prvých dvoch dueloch Bastad nestratila ani set. So švédskou jednotkou Larssonová, ktorá je v rebríčku o 35 miest nižšie ako ona na 72.pozíciu, ale narazila.

Prvá sadu stratila 2: 6, a keď v druhej prehrávala 0: 5, hrozil jej debakel. Slovenská tenistka síce nasledujúce tri gemy získ ala, ale na obrat a tretí semifinále v bet 365 sezóne nedosiahla.

Hernych skrečovala štvrťfinále v Newporte

Len päť výmen absolvoval Jan Hernych vo štvrťfinále turnaja v Newporte. Slovenský tenista, ktorý sa do hlavnej súťaže prebojoval z kvalifikácie, vyhral pri svojom podaní úvodnej game dueli bet365 stavky so štvrtým nasadeným Američanom Jackom Sock, potom ale kvôli zraneniu kolena odstúpil.

Tridsaťšesťročný Hernych, ktorý štartoval vo štvrťfinále na bet365 bonus okruhu ATP po dvoch rokoch, strávil na kurte len osem minút a pri svojom servise stratil jediný fiftín.Na kurte potom ale nešťastne spadol a poranil si koleno.

Naposledy si Hernych zahral štvrťfinále v roku 2013 práve na tráve v Newporte. Tiež pred dvoma rokmi sa dostal do hlavnej súťaže z kvalifikácie, semifinále si na elitnom okruhu vyskúšal naposledy v roku 2009.

Philippoussis sa 100. deblové výhry nedočkal

Mark Philippoussis sa pri svojom jednorazovom návrate k tenisu na turnaji v Newporte jubilejný 100. deblové výhry na ATP Tour nedočkal.Tridsaťosemročný Austrálčan vo dvojici s Ryanom Harrisonom zo Spojených štátov podľahol vo štvrťfinále 4: 6, 3: 6 americkému páru Austin Krajicek, Rajeev Ram.

Philippoussis práve v Newporte získal v roku 2006 posledný zo svojich jedenástich titulov a zároveň zaznamenal posledný víťazný zápas na okruhu.

Od usporiadateľov na Rhode Islande hráč povestný tvrdým podaním prijal divokú kartu do dvojhry aj štvorhry. V singli vypadol hneď v prvom kole kvalifikácie a v štvorhre s Harrisonom vyhrali jedno stretnutie.


Ďalšie turnaja už rodák z Melbourne neplánuje.

bet365

Комментариев нет:

Отправить комментарий