четверг, 13 апреля 2017 г.

Rugby World Cup 2015: Owen Farrell odmieta kritiku výberu Anglicka

Býčie Owen Farrell tvrdil, že otázniky nad jeho výberom pre Anglicko zásadný Svetového pohára zápasu proti Walesu sa mu to nevyviedlo z miery, neústupný, že jeho vzťah s Georgeom Ford zostáva pozitívne aj cez druhé bytia klesol vo Unibet stávkovanie live svoj prospech na fly-polovicu.

Farrell začne u Twickenham v sobotu večer s Stuart Lancaster sporne sa rozhodli pre spárovanie Brad Barritt a Sam Burgess dohromady v stredu. Ford bol veľmi sklamaný, ktoré majú byť vynechané pre tieseň svietidlá, po spustení proti Fidži a vynikne na začiatku tohto roka.

Voľba Lancaster ako Farrell a Burgess bol zvýšený obočie pred bazé n zápas, čo je pravdepodobné, že tvar, ktorý postupuje do vyraďovacej fázy turnaja.Avšak Farrell poprel, že by boli postihnuté jeho výkon proti Walesu, alebo že Ford bude zaoberať Zranenie selection.Wales môže pomôcť im hrať ako smoliarovi proti Anglicku | Graham Henry Viac

"To je to, čo to je a ja som rád, mám túto príležitosť," povedal Farrell. "Ľudia môžu hovoriť, čo chcú, je to ľudia v tábore, ktoré počítajú so mnou. Externé veci nezáleží na nás. Boli sme úplne rovnaký.

"Je [výber kritika] nezáleží na mne, nie je ma motivuje. Ľudia, ktorí záleží na mňa, tak v tomto tábore. Všetko, čo chcem urobiť, je robiť svoju prácu pre tento tím.. Všetci sú nadšení hre, to je dôvod, prečo hrať ragby, hrať hry, ako je táto "

Na jeho vzťah s Fordom, Farrell, ktorý znie:" Chodili sme spolu do školy, keď sme boli 13, 14 alebo niečo, a hral v [nedostatočne] 16s, 18s a 20s spoločne. Sme le n otvoriť sa navzájom, nič nemáme vyložiť tam rugby múdre. Sme dvaja ľudia, ktorí sú posadnutí hry a chceli hovoriť o hre, sme asi trochu nudný, naozaj.

"Boli sme cvičiť 12 týždňov a hneď tlačí navzájom. George je samozrejme skvelý hráč rugby a ukázala sa v priebehu šiestich národov a v priebehu tohto roka. Hovoríme o všetkom rovnako.Mali by sme byť presne rovnaké, ako tomu bolo minulý týždeň, ako to bolo na jeseň, kedy sa zobrali a ja som šiel na lavicu. Bolo to presne to isté. "

Burgess 'miesto v strane je pravdepodobne najspornejšiu hovor od Lancaster, ktorého ruka bola v mnohých ohľadoch nútení kvôli zraneniu hrudníka utrpel Jonathan Joseph. Tento týždeň Wales centrum Scott Williams povedal, že by oveľa radšej čeliť priamej loptu dopravcu v chrbte skôr než jinking Joseph.

Wales majú vážne problémy zranenie ich vlastné a boli porazení v Anglicku v posledné dve stretnutia.Zatiaľ posl edný z tých, na Millennium Stadium v ​​priebehu tohtoročných šiestich národov za predpokladu, dráma pred zápasom dokonca začali po stand-off v tuneli, keď Chris Robshaw odmietol viesť Anglicku von.


Graham Rowntree je Anglicko asistent trénera, tvrdil, že nedávne zabitia bude mať zjazvený Wales a že budú "mať pochybnosti," ísť do sobotňajšieho zápasu. Povedal: "Mám veľké množstvo rešpektu k nim. Pracoval som s celou svojou trénerského tímu na rozdiel od Robina [McBryde], a vážim si prácu, ktorá Robin robí.Pracoval som s hráčmi, ktoré som hral proti nim po dlhú dobu.

"Pôjdu s niektorými pochybnosti vo svojej mysli, najmä keď premýšľať o našich posledných dvoch predstaveniach proti nim. Ale ich trénovať tím bude mať ich likvidáciu a bude mať pár trikov v rukáve takti cky "

Na výber Lancaster, dodal:". Ja naozaj teším na stretnutie tejto skupiny hrajú spolu. Ale nemôžem dostatočne zdôrazniť, že sa jedná o 31-man práce. Musíš si vybrať ten správny nástroj pre to, čo je pred vami. To je to, čo väčšina tímov robiť po celom svete, to je voľba. Išli sme za týchto hráčov s Wales v mysli.To sa môže zmeniť budúci týždeň. "

Dan Biggar, ktorý je waleský kicker v neprítomnosti Leigh půlpence odmietol Rowntree je tvrdenie, že jeho strana bude mať pochybnosti v dôsledku nedávnych porážok proti Anglicku.

"ja myslím, že nie. Sme istý outfit. Musíme dať obrovský rešpekt ku štadiónu sme sa hrá v tak na strane budeme hrať proti, že to bude ťažký test zápas. Budeme rock tu istý oblečenie.

"Sme si plne vedomí toho, ako náročnou úlohou bude s hráčmi svetovej triedy, ktoré majú na výstave, ale rozhodne nemajú nejaké pochybnosti v našej mysli. Snažím e sa dokázať všetkým, že sa nám odpísaný, že máme dobrý výkrik v tejto hre.Chystáme sa byť pozitívne. "

tipovanie na Unibet

Комментариев нет:

Отправить комментарий