суббота, 15 апреля 2017 г.

najímanie podvodníci prvého čierneho manažéra predstavuje dôležitý krok v modernej dobe

Kedykoľvek Dodgers z neskorej 1940 a začiatkom 50. rokov prišiel do mesta, vytiahol telefónny zoznam a hľadal mená miestnych škôl. Potom presvedčený, čierna alebo jeden z tímu ostatných afroamerických hviezd, ako je Roy Campanella alebo Don Newcombe, aby sa spolu, keď sa objavil bez ohlásenia v škole a spýtal sa stretnúť s istinu. Tieto princípy, ohúrený vidieť jeden z baseballu najznámejších hráčov na ich dvere, rýchlo zbieral svojich študentov na zhromaždení počúvať veľké hovoriť Robinson. Ocenenie MLB boli skoro právo - ale Mike pstruh je urážka bola fraška Viac

Je na tejto histórii, ktorý Dave Roberts chodí.Šesťdesiat osem rokov potom, čo Dodgers prelomil farebnú bariéru, ale nakoniec najal svoje prvé menšinový správcu v pondelok. V čase, keď baseball klubovne sú často čierne, Latino a ázijské než bielou franšízová Robinson je uvedenie muža s čiernym otcom a japonskej matky na starosti tím. To nie je zanedbateľná vec.

Robertsa najímanie prichádza Bet365-Ďalšie informácie v čase, keď je baseball konfrontácii rad nových rasových krízou. Mladí Afroameričania sa odvracajú od športu, vyhnali o náklady na hraciu loptu pre mládež a už identifikácia s hrou Robinson zmenilo. Jedným z dôvodov, prečo sa usilovne snaží sa týkajú, je, že niektoré z manažérov vyzerať ako oni, alebo môže pochopiť svoje skúsenosti.V poslednej dobe sa cez baseball potýkalo znepokojenie, že všetci generálni manažéri so vzdelaním v oblasti Ivy, ktorí majú obchodné rodokmeň, hľadajú manažérov, ktorí sú ako oni, všetci okrem odstrá nenia černochov a latinčanov z týchto pracovných miest. Dokonca aj nedávne prijímanie Dustyho Bakera zo strany štátnych príslušníkov bolo považované za anomáliu - zálohovanie po tom, čo majitelia Natsov boli lacní svojou prvou voľbou, Bud Black. Podvodníci sa v skutočnosti zdalo, že majú najať Gabe Kaplera, Muž, ktorého si Tulane-vzdelaný prezident Andrew Friedman dobre vedel, keď Friedman bol Tampa Bay generálny manažér. Podľa správ však vlastníci tímu požiadali, aby rozšíril svoje vyhľadávanie.Tým, že Friedman a jeho generál, Farhan - prvý moslim, ktorý má takúto prácu v amerických profesionálnych športoch - bol údajne odvlečený Robertsom, ktorý bol vždy považovaný za dôstojného, ​​nadšeného a rešpektovaného hráča v jeho tímoch. Teraz tím Jackieho Robinsona prelomil ďalšiu neviditeľnú bariéru tým, že ukazuje, že menšinový tréneri môžu mať budúcnosť ako manažéri vo svete baseballu s po kročilou analýzou. A hoci to nie je také dôležité ako podpis Robinsona v roku 1947 tímom, alebo dokonca Clevelandovo menovanie Frank Robinsona za manažéra v roku 1975, je to veľmi dôležitý krok v modernej hre.Zatiaľ čo Jackie a Frank Robinson prelomili zjavný rasizmus, Roberts preniká niečo viac - jemné, ale rovnako nebezpečné. Zmení sa nevyslovené a smiešne vnímanie, že čierni hráči a tréneri nejako nemôžu súvisieť s kultúrou, kde sa rozhodujú toľko o údajoch, ako o črevách o hrách.


Friedman By prenajať Roberts jednoducho preto, že je čierny, alebo preto, že ho vlastníctvo objednalo. Ostatné tímy sa roky snažili vyčistiť Friedmana od lúčov. V minulom roku by do Dodgers neprišiel bez plnej moci vybrať manažéra, ktorého chce. Musel uveriť, že Roberts objal všetky rovnaké spôsoby, ako sa pozerať na hru ako Kapler. Friedman musel byť pohodlný.A to je to, čo robí Roberts pohybovať tak dôležité: ako jeden z kráľov sabermetric hnutia pred kanceláriách Friedman hovorí ďalšie biele baseball vedenia s elitným vzdelaním nemali by pokojne predpokladať ich najlepším kandidátom je niekto, kto vyzerá ako oni.

Roberts by mala mať veľkú šancu na úspech v tíme, kde kedysi hral za dva a pol sezóny. Podvodníci majú robustný farmy systém, sú výdavky ťažko na Kube a môže si dovoliť podpísať takmer akýkoľvek voľným hráčom chcú. Bude mať druh zoznamu, ktorý môže robiť Playoffs takmer každý rok. On vyhrá v Los Angeles. Keď sa vyhrá, iné tímy rozšíriť ich manažér vyhľadávanie bazény taky.Možno uvidia ich organizačné duchovní otcovia nemusí byť biele az drahých škôl. Možno, že môžete nájsť rovnaký druh myslenia v šatniach ich tréneri cesta baseball vždy predtým. Vo chvíli, ke ď sa zdalo, že príležitosť bola zatváranie pre černochov a iných menšín v baseballe, Roberts otvoril nové dvere.

V tomto zabudnutom jarný tréningový deň v Arizone, keď Black rozprával príbeh Robinsona a škôl he povedal a druhú čiernu hráči na 1940 a 50. Dodgers napadlo, či majiteľ Branch Rickey urobil správne rozhodnutie v Robinson. Nebol najslávnejší čiernu hráč času, dokonca ani tie sympatický.V skutočnosti Robinson bol nimi považovaný za niečo introvert.

"Premýšľali sme o tom a sme si uvedomili, pán Rickey vybral toho pravého," povedal Black. "Všetky mená sme si mysleli, (boli lepší) by boli schopné prijať zneužívania ale nemohli vykonať na ihrisku ako all-star, ako Jackie urobil. Keď ste pevne sa trením nemožno vykonávať na rovnakej úrovni, ako keď ste voľný. Jackie bol schopný odolať nepriateľstvo a udržiavať uvoľnenú pozíciu. "

Zamestnávanie Dave Roberts nie je ako podpísa nie Jackie Robinson. Prekážky sú teraz odlišné. Nie je mu poškodí steny, ale je praskanie stropu, ktorá sa objavila v posledných rokoch.On je náročný iný rasizmus ako Robinson prijal. A to z neho robí len toľko rasovej priekopníka moderného veku.

Stávkové bonusy Bet365

Комментариев нет:

Отправить комментарий