вторник, 11 апреля 2017 г.

Lewis Hamilton vyhral Grand Prix Belgicka predĺžiť F1 šampionátu náskok

Spa nebolo vždy šťastnú loviskom Hamilton, ale toto bola bezproblémová výhra, ktoré by sa dalo očakávať, že by sa zapáčiť túto klasickú skladbu do britského vodiča. Je to len jeho druhé víťazstvo tu, po víťazstve pre McLaren v roku 2010, a to po prvýkrát, čo bol prevedený pole position k víťazstvu. On to tiež vziať vlajku v roku 2008, len aby bol uvedený kontroverzný 25 sekúnd trest pre rezanie šikanu a získať výhodu, kým bojuje Kimi Raikkonen, ktorý ho degradovaný na tretie miesto.

"skvelú prácu Mockrát moc za všetko chlapci, "povedal na jeho 39. víťazstvo v kariére. "Bol to úžasný víkend pre mňa. Neuveriteľná práca tímom v celom víkendu.Dn es to bol sen, celý víkend bolo auto fantastické.


"

Nový začiatok postupy nepriniesli žiadny chaos, ale ani to naozaj mix-up prvom kole toľko dúfali, že by mohol.Začiatok bol prerušený raz, keď Force India Nico Hülkenberg sa mal výpadok prúdu na štarte, ale jediný vodič skutočne trpieť, keď sa dostali riadne prebiehajú po sebe formácie koleso bolo Rosberg.

Zobral nejaké preklzávaniu off štart a bol schválený Sergio Pérez, Daniel Ricciardo a Valtteri Bottas v čase, keď dosiahol Les Combes, klesá mu piate miesto. "Som úplne pokazil štart," povedal.

Jeho šanca na výzvu Hamiltona z off bol preč, a keď sa uzdravil po prvom kole zastávok v boxoch nároku na druhom mieste, že nebude spadať dve sekundy na vedúceho po zvyšok pretekov.

V skutočnosti najbližšie prišiel u� � po virtuálnej safety car bol nasadený keď Ricciardo náhle zastavil na bicykli 20, hneď za vstupom do boxov deja k štart-cieľ rovný.Hamilton povedal jeho jamy veril Rosberg bol uzavretý až pod VSC a Rosberg získal druhý, keď závodné obnovená, ale nebol vyhlásený k robili tak nelegálne.

Hamilton reagoval tým, že ukazuje, ako pohodlne bol s jeho set-up a obvod od búchanie v niekoľkých útok kolách jeden celých sedem desatín rýchlejší ako jeho tímový kolega a rozšíril svoj náskok na päť sekúnd na klin 27. Rosberg sa vrátil, aby zodpovedali Hamiltonov krok, ale bola medzera zavedený a majster sveta udržuje až do konca sa sebaistotou.Rosberg musí priniesť viac do boja či je naozaj bojovať o titul.

Romain Grosjean si užil tempo jeho Lotus a robil opakované prechádza Les Combes, ako Betclic-Podrobnosti tu to urobil k dokonalosti pri prijímaní tretie miesto od Pér ez na bicykli 19, on bol často kladenie najrýchlejší mimo dvoch hráčov a skončil v zaslúžené tretie miesto, jeho prvé pódium od amerického Grand Prix v roku 2013.Výsledkom však, že by mohli byť kyslá obavy, že exekútori budú zabaviť autá pri tíme tu v kúpeľoch v dôsledku pokračujúceho sporu, ktorý prešiel pred súd s bývalým vodičom rezervy Charles Pic.

Ferrari vrátil dobre z sklamaním kvalifikáciu s chladnejšie teploty vyhovuje svoje pneumatiky Betclic-Ďalšie informácie a pomáhajú Sebastian Vettel pohybovať od ôsmy-piaty vnútri otvoru štyri kolesá.

Комментариев нет:

Отправить комментарий