пятница, 14 апреля 2017 г.

Nico Rosberg vytesňuje Lewisa Hamiltona o pole position v Brazílii

Nico Rosberg zaznamenal Lewis Hamilton si zaistil titul, ale aj naďalej, aby sa zabránilo jeho Mercedes tímového kolegu z zarábať všetky potlesk. pole position Rosberg pre nedeľňajšej Veľkej cene Brazílie je jeho piaty v rade. - Hamiltonovho posledné pole vyhral v Taliansku v prvom týždni v septembri, mnoho mesiacov strán

Napriek tomu Rosberg stále je ťažké umlčať jeho pochybovači. Jeho beh kvalifikačných úspechov začala v Japonsku na konci septembra, dovtedy Hamilton, realisticky, bol už šampión.

Keď Rosberg vyhral pole position na závode v Mexiku pred dvoma týždňami Hamilton potvrdil svoj tretí Titulná v Austine sedem dní skôr.Niektoré z nich sú na značuje, že Rosberg je prosperujúce, pretože tlak je preč, ale je to stále chvályhodná nemeckému proti najrýchlejší jazdec vo formule jedna.

Hamilton, ktorý hľadal svoju 50. pole position, ovládal väčšina z víkendu v Interlagos, vyhral dva z troch tréningov a doplnenie Q1 a Q2. V 3. štvrťroku sa však Rosberg dal dohromady vynikajúci úvodné kolo a poraziť prvý beh Hamilton, ktorý mal lock-up na prelome 10. tým, že 0.088sec. Rosberg sa podarilo zlepšiť svoj čas a Hamilton bol nakoniec premožený 0.078.

Ale to nebolo tak zlý dar od Brita, ktorý prišiel do Brazílie s horúčkou a po autonehode neďaleko svojho doma v Monaku.Okrem toho je deň pretekov, na čom záleží viac k nemu. Hamilton tu nevyhral v ôsmich pokusov a bol by veľmi rád, aby tak urobili ako akt poctu svojmu idolu, Ayrton Senna, ktorý vyhral brazílsku Grand Prix pri dvoch príležitostiach.

V minulom roku Rosberg vyhral pole position a závo d v Sao Paule, ale Hamilton bude podporovaná, že v posledných šiestich rokoch víťaz prišiel z druhé miesto na štartovom rošte na štyroch príležitostiach; . Bol to Mercedes '14. front row lock-out v roku

Hamilton povedal: "To je pretekanie. Niekedy si to pravé, niekedy nie. Bol to dobrý pocit. Q1 a Q2 bolo dobré kolo. V Q3 som stratil trochu času s lock-up na mojom prvom kole. Snažil som sa vyškriabať späť po tom. Mám dobrú rovnováhu s vozidlom.Len som nebol schopný zistiť, že malý kúsok hrany.

"Najlepšia šanca [predbiehať] je na začiatku alebo v zastávok v boxoch. . V opačnom prípade je to ťažké prejsť. "No závod by mal opäť byť zaujímavý prvý zákruta

Rosberg povedal:" Pole je najlepším miestom k životu. Fungovalo to dobre. Hral som dohnať trochu, ale potom v záverečnom zasadnutí som naozaj dostal deje a dostal pár dobrých kôl. Je vždy pekné skončiť vysokú skôr než na nízko. "

Mercedes šéf tímu, Toto Wolff, povedal: "bola to ohromná koleso od Nico, že je v jednom ohni. Je pre neho dôležité, aby skončil druhý v šampionáte a možno tam je nejaký tlaku preč Lewis, ktorý nemusí byť dobrá vec.Bolo to veľmi inteligentné sedenie od Nica - spôsob, akým si zachoval svoje pneumatiky v 2. štvrťroku. "Za Silver Arrows prišiel Sebastian Vettel (Ferrari) a potom Valtteri Bottas (Williams) a Nico Hülkenberg (Force India ). Fernando Alonso sa na začiatku kvalifikácie zastavil a vodič sa sťažoval, že nemá žiadnu silu. Na dokončenie ďalšieho zložitého dňa pre McLaren, Jenson Button nedokázal do Q2. Bol rýchlejší ako len dva autá z Manor. Bolo to už po ôsmykrát v tejto sezóne, že obaja McLarenovi nedosiahli viac ako za prvý mesiac. Felipe Nasr dostal trojitú trest za to, že bráni Felipe Massovi.Komisári rozhodol Brazílčan, ktorý bol by sa mala začať na 10. mieste pre Sauber, držal ovládače Willi ams v prvej fáze kvalifikácie. On klesne na 13., zatiaľ čo Massa sa zoradia na ôsmom mieste.


Комментариев нет:

Отправить комментарий